Кіровоградці побували у Дніпропетровську "На крилах творчості"

21.10.13, 11:46

Делегація  Кіровоградської обласної громадської  організації інвалідів "Народна академія творчості " прийняла участь у Всеукраїнскому  фестивалі творчості людей з інвалидністтю "На крилах творчості",  який  відбувся  14-16  жовтня  2013 р., у м.Дніпропетровську в Академічному театрі російської  драми ім.Горького.

Майстерність та рівень учасників росте від фестивалю до фестивалю. За свої виступи артисти отримали  шквал аплодисментів від глядачів,  жюрі було  в захваті  і  від  чудових творчих робіт. ,  саме такі фестивалі дають можливість  реалізації творчих  ідей людей з інвалідністтю, но з безмежними  можливостями.

Також всі мали змогу  побачити велич Дніпропетровська-екскурсія по місту. Були і призи, як же без подарунків?! Найкращим, яких визначило жюрі фестивалю, було вручено пітівки до санаторію, на реабілітацію до Параолімпійського центру, що в Євпаторії, та річний сертифікат на всі тренінги "Школи лідерства", що проводить НАІУ.

Взагалі, фестивалі для людей з обмеженими можливостями ,  вчать  зовсім ще молодых людей  бути  впевненими в собі , позбавитися від  почуття самотності,  стати людьми, які вірять в те, що чистота душі здатна створити чудеса в світі! Спілкуючись зі своїми однолітками, молодь отримує шанс зайняти гідне місце в суспільстві нарівні з усіма. Спільне спілкування інвалідів і здорових дозволяє уникнути психологічних травм і дає інвалідам більше шансів знайти своє місце в суспільстві, більш повно реалізувати себе. Тож, творчих злетів всім!

текст та фото - Ельміра Небесна




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!