Кращий підручник з правил легкої атлетики написали кіровоградці

30.10.13, 9:00

Книга «Легка атлетика: правила змагань 2012-2013» за авторства кіровоградських фахівців виграла конкурс Федерації легкої атлетики України. Сам конкурс було проведено у 2012 році, а днями видання вийшло у світ. Автори - заслужені тренери України Анатолій Ковальов, Юлія Ковальова та голова відділення Національного олімпійського комітету України в області, заслужений працівник фізкультури та спорту Володимир Ковальов.

Робота кіровоградців конкурувала з двома підручниками на дану тематику львівських і харківських авторів. Переклад правил Міжнародної федерації легкої атлетики за авторства кіровоградських фахівців був найбільш кваліфікованим, із останніми змінами у правилах змагань. Визначальним у виборі переможця стала наявність у підручнику тестів із визначення знань суддів другої, першої та національної категорій. Крім того, до підручника додані положення про змагання.

Підручник виконує останні вимоги Міністерства освіта та науки України. Його можуть використовувати українські тренери та судді. Рецензію на нього писав Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Примірники будуть відправлені до Федерації легкої атлетики України, роздані у бібліотеки міста Кіровограда та у дитячо-юнацькі спортивні школи нашої області де розвивається легка атлетика.

Інформаційний портал "Гречка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!