«Мистецькі вихідні» продовжуються!

31.10.13, 9:00

Багато скептиків говорили, що акція «Мистецькі вихідні» в Кіровограді не приживеться й згасне як тільки закінчиться літо. Що ж, шановні, дозвольте Вас розчарувати. «Мистецькі вихідні» не тільки не закінчуються, вони переходять на новий рівень!

25 жовтня у пабі "Ла Манш" пройшов концерт відомої рівненської панк-рок групи "Брем Стокер". Важко передати ті емоції, що вирували у пабі під час виступу цих надзвичайно харизматичних рокерів. Після того як аудиторію розігріли затяті кіровоградські диверсанти «Поза счастья», вечір однозначно перестав бути млосним, а ментальна температура в приміщенні стрімко скакнула догори.Справжнє шоу розпочалось коли на сцену вийшли «Стокери».Натовп під сценою екстатично вимахував у повітрі кулаками, складеними в фірмову «козу»; колонки весь час норовили виповзти у глядацький зал; Олексій Казанцев, соліст гурту, розказував повчальні життєві історії. А ще глядачів запросили на сцену під час виконання композиції «Суліко».Після концерту «Стокери» зізнались нам, що помітили як зі стелі пабу почала опадати штукатурка. Запевняємо Вас, це була не метафора.

І що ж тепер? Невже свято закінчилось, запитаєте Ви? Ні. Все тільки починається.Тепер щотижня ми будемо раді вітати Кіровоградців та гостей міста на різних закритих дислокаційних майданчиках, розташованих не лише по вулиці Дворцовій, а по пабам, кафе, галереям, концертним та спортивним залам  усього міста.

Нагадуємо, що ми чекаємо на свіжі ідеї та на талановитих кіровоградців. З ідеями, ініціативами та пропозиціями звертайтесь до Інформаційно-ресурсного Центру за адресою: вул. Дзержинського 53-а, телефон: (0522) 32-16-62, e-mail:irc_kr@ukr.net.





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!