Гумористичний фотоконкурс “Транспортна реХВОРма-2013”

19.11.13, 12:29
фото - http://www.poedem.ru
фото - http://www.poedem.ru

На початку літа 2013 року у обласному центрі почали реалізовувати транспортну реформу. Рух транспорту перебудували, популярні маршрути зникли, а городян поставили перед вибором: або їхати в тісняві, або ходити пішки.

Громадське об'єднання “Рідний Кіровоград” оголошує фотоконкурс “Транспортна реХВОРма-2013”. На цю ідею нас надихнули пасажири, поділившись першими фото. Вас приліпили до скла маршрутки? Віддавили руки-ноги? Почуваєтеся після проїзду вичавленим лимоном? Ви стали свідком кумедної, аж до сліз, транспортної ситуації? Сфотографуйте це і надішліть нам!

Мета конкурсу – зробити фото типової для Кіровограда транспортної ситуації, аби наочно довести владі: транспортна реформа провалилася. Це може бути переповнена маршрутка чи автобус, натовп на зупинці, студенти, які штурмують маршрутку. Ми не обмежуємо вашу фантазію! Кожне фото бажано з гумором підписати. Вітаються знімки, де вгадуються конкретні вулиці, маршрути. Якість фотографії має дозволяти роздрукувати її у паперовому варіанті для фотовиставки. Учасником конкурсу може стати кожен без вікових обмежень.

Журі конкурсу складатиметься з активістів ГО “Рідний Кіровоград” та професійних фотографів. Конкурс триватиме до 15 грудня 2013 року. За його результатами буде організована фотовиставка, а переможців чекає сюрприз. Фото надсилайте за електронною адресою: go.ridnyi.kirovohrad@gmail.com   або заносьте у цифровому варіанті за адресою: м. Кіровоград, вул. Шевченка 60. Телефон для довідок: 066 559 26 28 (Роман).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!