Сьогодні вирішиться, чи поїде збірна України до Бразилії

19.11.13, 16:30

 15 листопада на НСК "Олімпійський" за неймовірної підтримки вболівальників українська збірна під керівництвом Михайла Фоменка перемогла чемпіонів світу збірну Франції 2:0! але це лише перший крок нашої команди до здобуття путівки на Чемпіонат світу, що відбудеться в 2014 році в Бразилії, пише "весь Кіровоград"

Сьогодні, 19 листопада відбудеться вирішальна для  футбольної збірної України друга стикова гра у відбірному циклі до Чемпіонату світу 2014 року. Матч почнеться о 21.45 годині на стадіоні «Стад-де-Франс» у Парижі.Гру показуватиме телеканал Інтер.

Наша збірна зайняла друге місце в своїй відбірній групі і отримала шанс боротись за вихід на ЧС 2014 в Бразилії в стикових матчах. Жереб обрав для нас надзвичайно сильну збірну Франції і перший матч ми виграли. В сьогоднішній грі нас влаштує перемога наших з будь-яким рахунком, нічия і програш з мінімальною різницею м"ячів і, навіть, програш з різницею у два м"ячі при умові, що наша команда бодай раз вразить ворота французів. 

Кореспонденти сайту «весь Кіровоград» обдзвонили відомих кіровоградців, які також є завзятими вболівальниками, і попросили дати прогноз на цю надважливу для нас гру.

Більшість опитаних прогнозує нічию 1:1 в Парижі. Такий результат назвали голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко, керівник управління адміністрації Президента України Олександр Шаталов, народний депутат України Андрій Табалов, заступник голови Кіровоградської Віктор Серпокрилов, головний редактор газети «Україна-Центр» Юхим Мармер, заступник директора ФК «Зірка» (Кіровоград) Андрій Перевозник.

Інша частина опитаних вважає, що "триколірні" все ж здолають "синьожовтих", проте з комфортним для нас рахунком 2:1. Так думають лідер обласної "Батьківщини" Олександр Чорноіваненко, директор КП «КіровоградЖитлоСервіс» Ігор Фурманов, заступник генерального директора Кіровоградської обласної телерадіокомпанії Андрій Богданович, екс-секретар Кіровоградської міської ради, а нині банкір Руслан Мишериченко та редактор нового спортивного порталу SportРепортер Юрій Ілючек.


Не надто оптимістичний сьогодні дає прогноз секретар міської ради Ігор Волков, що пророкує ризиковані для нас 2:0 на користь французів. 


І єдиний хто вважає, що наша збірна переможе "французських когутів" і на "Стад-де-Франс" це голова правління медіа-групи «весь Кіровоград» Олександр Дануца (1:2 на нашу користь), який минулого разу єдиний спрогнозува, що наша збірна переможе з різницею в два м"ячі. 

І, як завжди оптимістично, народний депутат України Сергій Кузьменко в своїй відповіді повідомляє, що "Едим в Бразилию:))".




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!