Наступного року Школа Олімпійського Резерву отримає кошти на ремонт

06.12.13, 12:30

Днями голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко поспілкувався із керівництвом та тренерами СДЮШОР-2, що в обласному центрі. Фактично губернатор хотів на власні очі побачити, що вже зроблено в спортшколі і разом із керівництвом намітити подальші кроки.

- За фінансової підтримки обласної влади в СДЮШОР цього року вдалося повністю модернізувати систему опалення – встановлено нові батареї, тепловий насос, що значно здешевить витрати. Відремонтували кілька роздягалень, але, на жаль, меблі ще не закупили. Обладнали тренажерну залу та залу для занять боксом. Спортивна школа користується значною популярністю серед кіровоградських дітлахів та молоді, які займаються бейсболом, софтболом, боксом, легкою атлетикою та футболом, - наголосив директор школи Віталій Винокуров.

За словами начальника управління фізкультури, молоді та спорту облдержадміністрації Сергія Колодяжного, із жовтня по квітень центром спортивного життя області традиційно стає майданчик СДЮШОР-2. Кожних вихідних тут проходять як міські, так і обласні змагання. Але стан матеріально-технічного забезпечення школи, безперечно, потребує покращення, першочерговим є встановлення нового покриття, яке вартує до 2 млн. грн.

- Дійсно, цього року в обласному бюджеті було передбачено трохи більше трьохсот тисяч гривень на ремонтні роботи, і я вже особисто переконався, що цієї суми замало. Тож сьогодні, коли формуються бюджети усіх рівнів, ми повинні чітко визначитися із об’єктами і пріоритетними напрямками робіт на цих об’єктах. Такі СДЮШОР, як ця, надзвичайно важливі для області, ми повинні розвивати їх матеріально-технічну базу не лише для популяризації місцевого спорту, а й для проведення змагань на міжрегіональному рівні. Спортивні досягнення кіровоградських спортсменів – це, в першу чергу, розвиток іміджу області, - зазначив Андрій Ніколаєнко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!