Купуй кіровоградське!

12.12.13, 11:17

Проект “Купуй Кіровоградське!” є однією із найбільш упізнаваних та успішних регіональних ініціатив. Цей проект позитивно оцінюють понад 70% громадян, про що свідчать результати постійних соціологічних досліджень. Проект діє вже понад три роки, і важливо, що Кіровоградщина була однією із перших областей, яка започаткували саме таку регіональну програму розвитку місцевого патріотизму, лояльності покупців до місцевих товаровиробників. Проект “Купуй Кіровоградське” має позитивний вплив на розвиток економіки і соціальної сфери регіону.

Купуй кіровоградське!
Купуй кіровоградське!
 Втім, є ще чимало роботи, тому сьогодні у Торгово-промисловій палаті проходить нарада під керівництвом губернатора та виставка товарів місцевого виробника. Проект “Купуй Кіровоградське” - передбачає не лише реалізацію товарів у торговельній мережі області, хоча це досить важливо. Але це лише перший етап даного проекту! Щоб мати ринок збуту при такій високій конкуренції, продукція кіровоградського товаровиробника повинна спершу бути широко бути представлена у торговельній мережі району чи міста, далі – вийти на ринок області, а потім - знайти споживачів в інших регіонах України та за її межами. Таке завдання ставить перед усіма відповідальними сторонами очільник області. 

Андрій Ніколаєнко
Андрій Ніколаєнко
Як показує досвід таких кіровоградських товаровиробників, як “Ятрань”, “Віктор і К”, “Креатив”, все це можливо за умови високої якості продукції, широкої реклами і привабливої ціни на товари. У свою чергу обласна державна адміністрація завжди йде назустріч і надає різні види підтримки виробникам, які впроваджують нові технології, системи управління якістю, розширюють асортимент і збільшують обсяги виробництва.




  • Купуй кіровоградське!
  • Андрій Ніколаєнко
  • Купуй кіровоградське!
  • Купуй кіровоградське!
  • Купуй кіровоградське!
  • Нарада у ТПП
  • Купуй кіровоградське!

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!