Кіровоградці розповіли всій державі, як будувати партнерство з мас-медіа

18.12.13, 11:00

У вівторок 17-го грудня у столиці пройшла конференція, присвячена темі побудови партнерства між державним, громадським та приватним секторами для покращення репродуктивного здоров'я населення. Із вітальним словом до учасників звернулися Ігор Хохич, директор департаменту з питань молоді та комунікацій Міністерства молоді та спорту, заступник представника ФН ООН в України Павло Замостян, а також заступник директора програми "Здоров'я жінок України" Наталя Карбовська та Ганна Довбах, асоційований директор з політики та партнерських відносин БФ "Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні".

Досвід Кіровоградського прес-клубу, який другий рік поспіль є партнером програми "Здоров'я жінок України", презентувала на загал керівник проекту Ольга Гріднєва

Ольга Гріднєва
Ольга Гріднєва
 

Пані Ольга розповіла про ефективні стратегії залучення ЗМІ до поширення інформації про планування родини та репродуктивного здоров'я. Зокрема, вона поділилися прикладами співпраці із кіровоградськими електронними та друкованими ЗМІ, які прекрасно йдуть на зустріч у питаннях висвітлення таких важливих тем, як репродукція, контрацепція, планування сім'ї, тощо. Слова подяки були сказані редакціям ток-шоу "Ми", що виходить на каналі "Кіровоград" та ведучим і редакторам ток-шоу на міському каналі TTV, а також репортерам локальних веб-сайтів, які розміщують новини про "гарячу телефонну лінію" та банери, що ведуть на сайт planA.


 Якими стратегіями керується Кіровоградський прес-клуб, поширюючи інформацію про планування сім'ї та репроодуктивні засоби? По-перше, це поширення валідної, цікавої та корисної інормації серед ЗМІ регіону - тих статтей, що їх готують спеціалісти на загальнонаціональному рівні. По-друге, це створення постійних рубрик на веб-сайтах, у газетах, у журналах "Форум" та "Ланруж". По-третє, це розташування банерів, що ведуть на сайт planA, на популяних місцевих веб-ресурсах. По-четверте, це робота в SMM (social media marketing) себто просування теми у соціальних мережах, у тому числі - у групах, що об'єднують кіровоградських журналістів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!