Кіт врятував життя 20-річному кіровоградцю, який спав у будинку, що горів

20.12.13, 10:00

Вчора, 19 грудня, о 03:00 в одному з будинків по вул.Сєрова у районі Новомиколаївки у Кіровограді сталася пожежа. У цей момент у двоповерховому приватному будинку перебував 20-річний онук господарів, який через вогонь та сильне задимлення не міг вибратися із будинку, повідомляє прес-служба У ДСНС в області. 

Пожежа виникла через коротке замикання електромережі, яке сталося внаслідок того, що у підвалі проводилися будівельно-монтажні роботи і якимось чином на проводку потрапила вода. Виникла пожежа та сильне задимлення, почали горіти домашні речі. Онук міцно спав, а бабусі з дідусем не було вдома. За словами хлопця, врятувало його те, що голосно нявкав кіт. Домашньому улюбленцю вдалося розбудити господаря. Ледве зрозумівши, що сталася пожежа, хлопець вийшов на терасу другого поверху та зателефонував за номером «101». На місце події прибули рятувальники. 

Евакуація через основний вихід була неможлива через сильне задимлення. Бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій піднялися до потерпілого по автодрабині та врятували з вогню. Після цього вони оперативно загасили займання. 

Здоров’ю врятованого нічого не загрожує, він відчув лише нервовий шок. А от його кіт, надихавшись чадного газу, не вижив. 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!