Малюнок з ведмедиком який держе квіти, або Що мешканці області шукають до 8 Березня

02.03.17, 14:00

Вважається, що 8 Березня як свято втратило актуальність. Проте інтерес українців до нього, згідно з пошуковою статистикою Яндекса, не вщухає. Щороку на початку березня українські користувачі запитують Яндекс про Міжнародний жіночий день понад два мільйони разів. З них близько 52 тисяч пошукових запитів надходить від мешканців Кіровоградської області. Схоже, що заздалегідь готуватися до свята жителі Кіровоградщини не звикли - втім, як і користувачі з інших регіонів країни: кількість пошукових запитів сягає піку тільки о 9-10 ранку 8 березня, коли відкладати вже нема куди.


За даними пошуку Яндекса, до 8 Березня мешканці Кіровоградської області найчастіше хочуть знайти в інтернеті:

1. Привітання
2. Вірші
3. Зображення
4. Листівки
5. Пісні
6. Сценарії
7. Прозу
8. Подарунки

Цілком очікувано на першому місці пошукового рейтингу опинилися віншування: кожний третій запит до Яндекса про свято містить слова «привітання» або «поздоровлення». Найчастіше шукають вітання із 8 Березня для мами українською мовою. Трапляються й оригінальніші запити — наприклад, у Кропивницькому шукали [смішні привітання з 8 березням на українській]*, а в Олександрії — [привітання від міського педіатра з 8 березня].

Душа жителів Кіровоградщини особливо тяжіє до поезії — поздоровлення у віршах шукають у 6 разів частіше, аніж у прозі:
[вірш на 8 березня вчительці на українській мові 1 класу]
[вірш про жінок на 8 березня найтепліші складені власноруч]
[привітання з 8 березня тюльпани вірш]
[вірш для мами на 8 березня від дочки щоб вона заплакала]

Чимало користувачів віддає перевагу візуальним привітанням — листівкам чи зображенням. Ті, хто шукає листівки, здебільшого цікавляться, як їх зробити або намалювати самостійно. А ось кілька оригінальніших запитів:
[листівки до 8 березня своїми руками шаблони витинанки]
[смішні листівки про 8 березня]
[як зробить откритку легко і на 8 березня картинки вчительці]

Так само часто, як листівки, шукають зображення із привітаннями до 8 Березня. Кропивничан переважно цікавлять красиві або дотепні картинки, часом анімовані. А іноді вони точно знають, чого хочуть. Наприклад: [роздрукувати картинки на 8 березня з тваринками], [красивий малюнок до 8 березня великі малюнки і красиві картинки].

Досить популярними виявились запити до 8 Березня про пісні, найчастіше шукають про маму і зазвичай дитячі: [дитячі пісні для мами на 8 березня]. Приблизно така ж кількість запитів про сценарії. Шукають переважно сценарії для школярів, але трапляються запити про сюжети свят і для інших вікових категорій: [сценарій до 8 березня для мам і бабусь] та [скачати сценарій до 8 березня для сільського клубу].

Як і у будь-яке інше свято, чимало користувачів стикається із проблемою вибору подарунків. Дані Яндекса свідчать про те, що третина користувачів, які запитують про подарунки, має намір робити презент на 8 Березня власноруч:
[подарунки до 8 березня своїми руками для вчительки]
[подарунки своїми руками до 8 березня для бабусі не на клей]
[подарунок на 8 березня своїми руками із резинок]

Найпопулярніший матеріал для подарунків своїми руками на Кіровоградщині — папір, на другому місці — бісер. Також їх часто хочуть виконати у техніці квілінг. Причому мешканці Кіровоградської області рідко шукають, як зробити подарунки швидко або легко, тож готові справді докласти часу та зусиль на створення handmade-презенту.

Решта користувачів, яка переймається цією темою, запитує, «що подарувати». Місцеві жителі, схоже, не надто економлять на подарунках, бо майже не шукають дешеві та недорогі варіанти. Найпоширеніший запит у цій категорії — [що подарувати мамі на 8 березня]. Найчастіше подарунки та поздоровлення шукають для мами, на другій сходинці за кількістю запитів — вітання для вчителів, третю розділили поздоровлення для бабусі та колеги. Дехто намагається знайти універсальні привітання. Наприклад, запит із Кропивницького: [привітання з 8 березня дівчат з іменами аня яна вера лена катя руслана].

Ось ще кілька цікавих та оригінальних запитів мешканців Кіровоградської області про 8 Березня:
[подарунок мамі на 8 березня своїми руками з паперу кольори фіалковий зелений]
[скачать мр3 музика для роздачі подарунків на 8 березня]
[що можна сплести до 8 березня з резинок на гачку]
[вірш на 8 березня для дівчаток про вероніку 8 років]
[малюнок для 8 березня з ведмедиком який держе квіти]
[відео свята 8 березня з чебурашкою]
[сценка до 8 березня він не впустив котлету не кутався в газету]



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!