Урок милосердя у храмі

27.12.13, 9:29

Днями в Кіровоградському храмі Афанасія Афонського, що на 101-му мікрорайоні,  пройшла традиційна щорічна благодійна акція «З долоньки в долоньку» для дітей з особливими потребами, підопічних організації «Серце матері». Ця добра традиція започаткована товариством «Православна Просвіта».

Цього дня духовник організації отець Сергій провів службу за здоров’я діточок та їх батьків, подякував всім присутнім, небайдужим прихожанам за благодійність та милосердя. Кожна дитинка отримала іграшку та солодкий подарунок. Голова організації “Серце матері” Людмила Шукрута подякувала всім присутнім: “Хочеться низько схилити голову і стати на коліна перед усіма тими людьми, які не забувають таких діток і турбуються про них. Адже це - надзвичайно великий труд, який під силу лише справжнім християнам. Ці люди не на словах, а на ділі виконують головну Євангельську заповідь: "Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закон Христовий”.

Коли променіє сонячна усмішка, дарує тепло дружня увага, живе спілкування, щира турбота, то саме тоді акція вважається вдалою. Але справжнє свято починається там, де є Доброта, яка здатна творити дива. Милосердя не буває надмірним.

джерело: Громадська організація “Серце матері”



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!