Кіровоградщина: На фоні політичного стресу їсти стали менше?!
20.02.14, 12:31
Обласне
управління статистики в Кіровоградській області звітує про зниження
попиту населення на продукти борщового і не тільки набору. У
відсотковому еквіваленті маємо 20%; дані за січень порівняли з
аналогічним періодом 2013 року. Так, сільськогосподарськими
підприємствами області реалізовано 98,5 тис. тон зернових культур (21,2
тис. тон пшениці, 1,6 тис. тон ячменю, 73,3 тис. тон кукурудзи), насіння
соняшнику – 7,4 тис. тон, сої – 3,2. Виробництво і реалізація м’ясних
продуктів, щоправда, збільшилися майже на 10%, зате овочевих стали
споживати менше на цілих 24,1%, пише "Акула". Середні ціни продажу аграрної
продукції сільськогосподарськими підприємствами (крім малих), як
повідомляє прес-служба відомства, в січні 2014 року порівняно з
відповідним періодом 2013-го знизилися на 22,6%, в тому числі, на
продукцію рослинництва – на 27,7%. Втім, на продукцію тваринництва вони
зросли на 3,8%. Проте господині, що повертаються з ринку із
клумачком цибулі за 6 гривень та кількома картоплинами за 5-50, подібні
вправи на калькуляторі навряд чи оцінять як корисні.
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?