Футбол: Довгоочікуване повернення!

24.02.14, 13:28

Свій третій збір кіровоградська «Зірка» розпочала товариським матчем проти доброго старого знайомого – ФК «Полтава». Враховуючи, що полтавську команду очолює попередній наставник «Зірки» Ілля Близнюк, обидві команди були більш ніж мотивовані. На грі, не дивлячись на її товариський статус, були також присутні президент ФК «Полтава» Леонід Соболєв та віце-президент ФК «Зірка» Микола Титов.

Перші п’ятнадцять хвилин пройшли за переваги полтавчан, які створювали загрозу біля воріт «Зірки», але десь з середини тайму «Зірка» пішла вперед. Тренерський склад «Зірки» вирішив проекспериментувати зі складом, внаслідок чого на вістрі атаки з’явилися три швидких футболісти – Осадчий, Самойленко та Чичиков. Судячи з усього, з роллю центрального нападаючого Олексій справився непогано, адже двічі просто обікрав центральних захисників полтавчан. Перший раз Чичиков вирішив віддати передачу на Осадчого, але в того було положення «поза грою». Вдруге ж нападаючий «Зірки» взяв гру на себе, обіграв воротаря і бив у вже пусті ворота, але в стрибку команду врятував захисник.

Варто додати, що окрім цих моментів, «Зірка» створила ще мінімум 5 відмінних нагод. Мав нагоду забивати Григорій Баранець після прострілу Осадчого. Сергій Рожок після розіграшу кутового і сум’ятиці біля воріт «Полтави» дивом не відкрив рахунок.

В другому таймі той же Рожок мав практично такий самий момент як і в першому, а на заваді удару Березовського після розіграшу кутового став голкіпер. Між іншим, саме голкіперу мають завдячувати полтавчани тому, що їх ворота так довго залишалися в недоторканості.

А за 9-ть хвилин до кінця гри в штрафному майданчику «Зірки» стався епізод, який призвів до пенальті. Суддя вбачив порушення правил з боку Андрія Мостового на добре відомому кіровоградцям Владиславі Насібуліні, і полтавчани повели в рахунку. «Зірка» всіма силами кинулася відіграватися, але зуміла це зробити лише на останній хвилині матчу, коли красива трьохходівка Рожок – Рудницький – Кочура завершилася ударом Олександра в падінні головою. Так що кращий бомбардир «Зірки» в національних чемпіонатах України зробив собі непоганий подарунок на честь повернення на поле. 1:1.

«Зірка» продовжує підготовку до чемпіонату. Наступний матч з армянським «Титаном» відбудеться вже через два дні в Поштовому. На разі, по індивідуальній програмі тренується Роман Бочкур, хворіє Андрій Бурдіян і невелика травма у Єгора Кривошея.

«Зірка» (Кіровоград) – ФК «Полтава» (Полтава) – 1:1 (0:0).

23 лютого 2014 року. Аграрне. Запасне поле. + 9 С. Товариський матч.

«Зірка»: новачок, Фатєєв, новачок, Родіна (Березовський, 46), Мостовий, Рожок, Баранець Г. (Тітов, 76), Баранець Б. (Рудницький, 63), Осадчий (Загальський, 58; Поплавка, 87), Чичиков (Кочура, 76), Самойленко (Галенко, 46).

Голи: 0:1, Хобленко (81, пенальті), 1:1, Кочура (90).

Вилучення: Загальський, 87 (з правом заміни).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!