У Кіровограді пройшло студентське віче

05.03.14, 14:32

В Кіровоградському державному університеті  імені Володимира Винниченка було проведене студентське віче 5 березня 2014 року, у зв’язку з ситуацією яка відбувається в країні.


Ініціатор та головний організатор – Студентський Профспілковий комітет університету. У заході взяли участь колектив студентського профспілкового комітету та власне студентство КДПУ ім. Винниченка.


Були присутні більше ніж дві сотні студентів університету. Виступив голова студпрофкому Бойко Сергій, наголосивши на тому, що в такий не простий час для України студенти повинні перш за все повинні прагнути до збереження цілісності нашої держави.


На віче розглядалися питання, щодо військового вторгнення Росії на територію Автономної республіки Крим. Зачитувалося звернення колективу КДПУ ім. Винниченка до студентів ВНЗ в інших областях а також до всіх громадян України, в якому повідомлялося, що студенти педагогічного університету підтримують українських військових, що зараз знаходяться у Криму і згадувалося те що ми живемо в єдиній соборній Україні, що ми поважаємо думку один одного і що саме студенти мають показати народу, що ми проти спроб розколу України і жити окремо ми не хочемо. З’явилася ініціатива проголосувати про направлення листа в підтримку нашим військовослужбовцям в Криму, а також студентам надалася можливість надавати свої пропозиції щодо тексту звернення який буде доступний бажаючим на сайті університету. http://www.kspu.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!