​У Кіровограді пройшов Відкритий Кубок з фігурного катання

14.04.14, 9:30

Вихідними у Кіровограді на катку «Слайз» пройшов Відкритий Кубок з фігурного катання «KIROVOGRAD-OPEN spring 2014». Чемпіонат тривав два дні і за перемогу боролися 120 любителів фігурного катання з різних куточків України. Змагання з фігурного катання серед любителів вже другий рік підтримує народний депутат України Станіслав Березкін та Група Креатив.

За словами одного із організаторів Кубку, тренера кіровоградських фігуристів, майстра спорту міжнародного класу з фігурного катання Аліни Діхтяр, завдяки фінансовій допомозі Групи Креатив даний турнір проводиться в нашому місті вже вдруге. Цього року до Кіровограда з’їхалися спортсмени з Житомира, Білої Церкви, Чернівців, Рівного Полтави, Києва та Харкова.

«Наше місто на змаганнях представляють 17 учасників різної вікової категорії – від маленьких до дорослих фігуристів. За останні роки значно зміцніла кіровоградська школа фігурного катання, наші спортсмени беруть участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Саме тому виникла ідея провести подібний турнір і в Кіровограді, щоб люди знали, що в нашому місті є і розвивається цей вид спорту», — зазначила Аліна Діхтяр.

Представник головного спонсора турніру Групи Креатив — директор олійножирового бізнесу Дмитро Суворов говорить, що коли до них звернулися організатори Кубку, то вони з радістю підтримали це починання. «Дуже важливо інвестувати і розвивати саме в Кіровограді олімпійський вид спорту. За два роки у змаганнях брали та беруть участь понад 250 учасників з усіх куточків України, Білорусії та навіть США. Основний девіз Креативу: «Майбутнє вже сьогодні!». Про майбутнє – наших дітей – ми піклуємося вже сьогодні», — сказав Дмитро Суворов.

Усі переможці Відкритого Кубку отримали цінні подарунки — аксесуари, які необхідні їм для тренування. Учасники турніру відзначають високий рівень змагань. Юні кіровоградські спортсменки Анастасія Суворова та Мілана Шлапак переконані, що фігурне катання – цікавий вид спорту, в якому завжди приємно перемагати. Рівень кіровоградського турніру дуже високий, адже на ньому представлені сильні спортсмени як серед дітей, так і серед дорослих, тому визначити переможця суддям буде дуже складно.

джерело - Перша електронна



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!