«Delirium» новий молодіжний чемпіон з «Брейн-рингу»

16.04.14, 13:00

У неділю, 13 квітня, пройшов Молодіжний чемпіонат області з «Брейн-рингу». Цього року аншлагу команд не було, тому за путівку на чемпіонат України боролися п'ять команд: «Песец», «Delirium», «Not Found», «Брейншторм-Нірвана» та «ВДВ». Ведучим та редактором турніру став Олександр Тарасенко. Апеляційне жюрі залишилося у складі, в якому і було на молодіжному «Що? Де? Коли?»: Валерій Кизименко, Ольга Гріднєва та Олексій Головнов.

Оргкомітет турніру прийняв рішення грати спочатку груповий раунд у два кола, після якого кращі чотири команди виходили до пів-фіналу.

Найкращими у груповому раунді стала команда «Песец», яка виграла усі вісім боїв. «Delirium», «Брейншторм-Нірвана» та «Not Found» вели дуже напружену боротьбу за 2-3 місця.

У першому півфіналі зустрілися «Песец» та «Брейншторм-Нірвана», де молодіжна команда не без проблем обіграла школярів з рахунком 3:1. Другий півфінальний бій став самим довгим - було відіграно аж 16 запитань. «Delirium» та «Not Found» після п'яти основних запитань мали по одній правильній відповіді, тому команди не ризикували цілих 11 додаткових запитань. І лише в 16-му команди вирішили, що вже час грати, і вдача була на боці більш досвідченних «Delirium».

Результати півфіналів:

Песец - Брейншторм-Нірвана 3:1

Delirium - Not Found 2:1

Матч за третє місце впевнено виграла шкільна команда «Брейншторм-Нірвана», але слід зауважити,
що «Not Found» вже був готовий до поразки, виснажений морально і фізично у попередньому бою.

Not Found - Брейншторм-Нірвана 2:0

Фінальні поєдинки звели між собою двох найсильніших молодіжних команд області та принципових суперників, тому накал у боях був гарантований. Також команди у фінальних боях почали грати на більш складні запитання. Але серйозної інтриги не сталося, тому що «Песец» повністю провалив фінальні бої, а «Delirium» навпаки зміг більш впевнено зіграти на складних запитаннях і виграв перші два поєдинки, чого було досить для золотих нагород.

Фінальні результати:

Песец - Delirium 2:3

Delirium - Песец 2:1

Так і завершився черговий МЧОБР, де досить несподівано виграв «Delirium», а «Песец», який ще минулого року був призером на чемпіонаті України, поступився на останньому кроці. Нагадуємо, що молодіжний чемпіонат України цього року пройде в м. Миколаєві 9-11 травня.

Одразу після «Брейн-рингу» кіровоградські команди почали грати у «Що? Де? Коли?». Ведучою турніру була Ольга Гріднєва. Грали на ігровий пакет синхронного міжнародного турніру «Квітневі етюди». Всього грали 4 команди: молодь була вже виснажена, тому майже ніхто з них не приймав участь у змаганні. Сам турнір став досить складним для більшості команд, про що і кажуть набрані очки.

Результати турніру:

  1. Солярис - 11
  2. Песец - 7
  3. Delirium - 3
  4. ВДВ - 0

Потім пограли в «Свою гру», яку підготував, як завжди, Іван Макада.

Результати:

  1. Сєліванов Микола
  2. Порсев Віктор
  3. Пляка Сергій
  4. Ілляшев Максим

Текст - Олександр Тарасенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!