У гості - перед Великоднем

18.04.14, 15:00

Напередодні Великодня у гості до комунального закладу «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради» несподівано завітали учні гімназії № 5 імені Тараса Шевченка разом з головою громадської організації «Серце матері» Людмилою Шукрутою.

- Діти завітали до нас в рамках акції «Великодній кошик» та подарували вихованцям Центру солодощі та іграшки, - розповідає керівник центру Анна Заботкіна, - Також учні мали змогу поспілкуватися та погратися з нашими дітками. Ми були дуже раді гостям і такому спілкуванню, адже завдяки таким зустрічам наші діти мають змогу ліквідувати дефіцит спілкування у повсякденному житті, коли вони можуть спілкуватися лише з батьками та рідними, а також розширити коло своїх друзів.

Під час зустрічі діти отримали багато яскравих емоцій та задоволення. А наостанок, дітки подякували гостям за подарунки, а ще й разом з ними вивчили веселий та захопливий танок.

- Ми дуже вдячні ініціаторам та учасникам цієї акції за чуйність, доброту, відкритість сердець, сподіваємось на подальшу співпрацю, - говорить Анна Заботкіна директор Центру, - Будемо дуже раді новій зустрічі з новими друзями! Давайте дружити!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!