Дмитра Фатєєва викликали до збірної України (U-20)

15.05.14, 12:31

Захисника кіровоградської «Зірки», вихованця місцевого футболу, Дмитра Фатєєва викликано до збірної України (U-20) для участі в Міжнародному турнірі пам'яті В.В. Лобановського.

У турнірі пам'яті В.В. Лобановського, який проводиться в Україні з 2003 року, візьмуть участь національні молодіжні збірні команди Ірану U-20, Молдови U-21, України U-21 та України U-20. Матчі відбудуться на стадіонах Динамо ім. В. Лобановського та НТК ім. В. Баннікова у Києві, а також «Колос» у Борисполі. 20 травня на стадіоні «Колос» відбудеться матч-відкриття змагань, в якому зустрінуться збірні України U-20 та Ірану U-20 (початок матчу − о 13:00). У Києві на НТК ім. В. Баннікова позмагаються команди України U-21 та Молдови U-21 (16:00). 21 травня на НТК ім. В. Баннікова пройде матч за третє місце (15:00), а на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського відбудеться фінал турніру (16:00).

Відзначимо, що згідно з регламентом турніру, якщо після завершення основного часу матчів турніру буде нічия, додатковий час не призначається. Переможець визначається за серією післяматчевих пенальті, пише сайт ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!