Дмитро Фатєєв дебютував у молодіжній збірній України

24.01.15, 16:00

У четвер, 22 січня, у складі молодіжної збірної команди України, під час першого товариського матчу в 2015 році, в Туреччині дебютував захисник кіровоградської «Зірки» Дмитро Фатєєв. Суперником українців була команда Узбекистану, складена з гравців 1995 року народження - майбутній учасник ЧС-2015 у Новій Зеландії.

У складі нашої національної команди вихованець кіровоградського футболу під 20 номером провів на полі весь перший тайм. Матч закінчився внічию 1:1.

Вийшовши на поле, Дмитро став третім гравцем «Зірки», який виступає за молодіжну збірну в офіційних матчах і викликаний безпосередньо з «Зірки».

Україна U-21 – Узбекистан U-20 – 1:1.

Голи: Безбородько (63, пен).

Україна (перший тайм): Бущан (Гриценко 30) - Фатєєв, Болденков, Азацький, Задерецький, Фаворов, Гемега, Андрієвський, Данченко, Хобленко (к), Барілко.

Україна (другий тайм): Гриценко (Шеремета 60) - Шишка, Дуць, Сваток, Мігунов, Філімонов, Козловський, Горбунов, Блізніченко, Безбородько.

Довго відпочивати нашому футболістові разом із партнерами по команді не довелося, і сьогодні матчем проти Албанії українська молодіжка стартувала у турнірі «Antalya Сup».

Прес-служба ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!