Діти всміхалися сонцю і квітам!

03.06.14, 10:30

Щороку 1 червня весь світ відзначає свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди в обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара було проведено розважальну програму «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Дійство розпочалось «Святом улюбленої іграшки». Малюк і Карлсон познайомили дітей з історією виникнення іграшки та провели розважальні ігри і змагання «Спритність сороконіжки», «Супер-тачки», «Кубик-рубик» тощо. Наприкінці свята відбувся парад улюблених іграшок юних читачів та майстер-клас «Виготовлення ляльки своїми руками».


Продовжив програму бібліотечний атракціон «Усмішка» з клоунами Мрійничком та Веселункою. На дітей чекали конкурси, загадки, рухливі ігри та карооке. Конкурсно-розважальна програма для школярів «Юні ерудити», включала декілька турів під назвами «Пантоміма», «Цікава географія», «Бюро знахідок», «Причепи хвіст» тощо.


Надалі користувачів чекав майстер-клас з об’ємної паперопластики «Метелики – літаючі квіти», а прихильники спорту змогли взяти участь у змаганні з хокею на столі «Магія спорту». Завершив свято сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою». Діти разом з батьками грали у настільні розвиваючі ігри та брали участь в розвагах з героями бібліотечної міні-школи «Вулик» - ростовими ляльками Тарасиком, Калинкою та їхньою вчителькою бджілкою Даринкою.


Першого червня в бібліотеці оголошено День відкритих дверей, всі бажаючі мали можливість здійснити екскурсії до відділів, познайомитися з літературою, скористатися безкоштовними послугами Інтернет-зали. Запис усіх користувачів до бібліотеки у цей день безкоштовний.

автор - директор бібліотеки Т. Манжула



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!