Майже щодня працівники ДАІ приймають у гостях малечу із літніх таборів

18.06.14, 9:30

Літні шкільні канікули – щаслива пора для тисяч маленьких громадян України. Школярі активно відпочивають, а дорослі не менш активно працюють, щоб зробити їх відпочинок цікавим, змістовним, а головне – безпечним. Зазвичай великий обсяг профілактичної роботи покладається саме на працівників ДАІ.

Майже щодня працівники ДАІ приймають у себе в гостях малечу з літніх шкільних таборів, які працюють при навчальних закладах обласного центру. Працівники Сектору профілактичної роботи УДАІ знайомлять дітлахів з історією Державтоінспекції та сьогоденням, запрошують до відвідин музею, спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів, демонструють спеціальні засоби та зброю.


Проте минулого тижня на працівників ДАІ чекала зовсім не традиційна зустріч. Цього разу до управління ДАІ у гості завітали учні 10-го класу Кіровоградської СЗОШ №14, аби за допомогою працівників ДАІ підготувати творчу роботу для шкільного конкурсу. Екскурсія коридорами ДАІ, музей, майданчик для тимчасового утримання транспортних засобів, патрульні автомобілі та мотоцикли – традиційні моменти екскурсії, проте цього разу гості відрізнялися від своїх попередників: серйозніше ставлення, а запитання – доросліші.


Окрім музею, у приміщенні управління ДАІ школярі відвідали також чергову частину та побачили зсередини роботу її працівників. Працівники ДАІ, у свою чергу, розповіли про аспекти роботи чергової частини та про її важливість, а також відповіли на всі запитання. Особливу увагу учні звернули на роботу інспектора дорожньо-патрульної служби ДАІ. Аби найбільш точно описати роботу інспектора для творчого конкурсу, учні поставили безліч запитань, серед яких особливості роботи інспектора ДАІ, основні труднощі та позитивні моменти, ставлення до професії зі сторони водіїв, родичів та співробітників, нововведення у законодавстві та проблеми, з якими стикаються інспектори на дорозі кожного дня. Не менш активно учні розглядали патрульні автомобілі та мотоцикли, з особливою увагою слухали про роботу приладу для вимірювання швидкості «Візир», та основні причини та наслідки скоєння дорожньо-транспортних пригод.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!