Футбольна лихоманка у бібліотеці

26.06.14, 12:00

Нині в усьому світі погляди людей прикуті до спортивної події номер один - чемпіонату світу з футболу FIFA 2014 в Бразилії. Тому на прохання користувачів, працівниками відділу абонементу Бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка створено книжкову виставку «Футбольна лихоманка 2014».

На виставці представлені книги, що розкажуть про історію зародження футболу, основні зміни в її правилах, становлення ФІФА та регіональних футбольних конфедерацій. Про основні події, що відбувалися упродовж усіх чемпіонатів світу, здобутки національних збірних окремих країн. Окремо відображено цікаві матеріали про розвиток футболу в Україні, участь клубів у боротьбі за єврокубки, яскраву еру легендарного Валерія Лобановського.

А фото найбільш рейтингових футболістів та цікавих подій нинішнього чемпіонату розширять ваші уявлення про цю справді народну гру.
Отож, запрошуємо усіх бажаючих переглянути виставку «Футбольна лихоманка 2014», тримайте руку на пульсі чемпіонату світу з футболу разом з нами! Не упустить нагоди здобути нові знання та нових друзів разом з бібліотекою!

Бібліотека працює щодня, крім суботи, з 9.00 до 18.00. Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15, тел./факс (0522) 22-66-01



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!