​Благодійники з фонду «Соломон» відвезли допомогу в зону АТО

12.08.14, 14:00

Днями голова правління Кіровоградського обласного благодійного фонду інвалідів «Соломон» Андрій Небесний відвідав зону АТО для того, щоб особисто передати хлопцям зібрану гуманітарну допомогу.

Ось, що пише Андрій: «Доброго дня, серцю любі мої земляки, українці та всі ті, кому не байдужа доля українських вояків, які не жаліючи себе боронять нас від окупантів, терористів і просто нелюдів, які прийшли і намагаються відібрати нашу Богом дану нам землю та погубити нас, подавити нашу волю на нашій з вами землі! Днями ми передали хлопцям у зоні АТОН зібрану гуманітарну допомогу фондом, а саме: макаронні вироби – 700 кг., крупа гречана – 105 кг., цукор, олія, мед, мило та 35 срібних свячених хрестиків.
Я хочу подякувати тим, хто допоміг мені в цій не дуже легкій справі і розповісти Вам про тих людей без підтримки яких я би не справився! Я безмежно вдячний за підтримку і особисту присутність Миколі Миколайовичу Маковенко, Сергію Миколайовичу Аврахову і особливо Івану Дмитровичу Великому, які вже не одноразово самі їздили до зони АТО, закуповували і закуповують за власні кошти та кошти які збирає громада: бронежилети, тактичні окуляри, спец-форму та ін. для наших вояків, які перебувають в зоні АТО!

Хочу подякувати Чумаку Віктору Володимировичу та Чернокінь Раїсу Іванівну за передані ними продукти харчування нашим воякам. Ми не припинили збирати і доставляти в зону АТО допомогу! Звертайтеся особисто: 099-38-57-834»

З повагою, Голова Правління КОБФІ «Соломон» Небесний Андрій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!