Пиріг із м'ясом вчилися готувати юні кіровоградці
26.08.14, 16:00
У неділю, що минула, Кіровоград не тільки святкував День Незалежності, як і вся наша держава, а ще й радував дітлахів та їхніх батьків цікавими подіями. Зокрема, у ресторані "Шинок" у Кіровограді пройшов традиційний кулінарний майстер-клас для діток. Тут кожної неделі об 11:00 готують смачні страви - хлопчики і дівчатка роблять все самі, хоча й під керівництвом досвідчених кухарів. Цього разу на порядку денному був м'ясний пиріг. Це і смачно, і поживо, і корисно, каже власниця ресторану Наталя Слободян. Як все було - дивіться на фото!
Комментарии
Что мне даст регистрация?