Пиріг із м'ясом вчилися готувати юні кіровоградці

26.08.14, 16:00

У неділю, що минула, Кіровоград не тільки святкував День Незалежності, як і вся наша держава, а ще й радував дітлахів та їхніх батьків цікавими подіями. Зокрема, у ресторані "Шинок" у Кіровограді пройшов традиційний кулінарний майстер-клас для діток. Тут кожної неделі об 11:00 готують смачні страви - хлопчики і дівчатка роблять все самі, хоча й під керівництвом досвідчених кухарів. Цього разу на порядку денному був м'ясний пиріг. Це і смачно, і поживо, і корисно, каже власниця ресторану Наталя Слободян. Як все було - дивіться на фото!




Комментарии

Анна Горобцова26 августа 2014 16:22
2
Дітлахи такі задоволені:) Треба знов відвідати пані Наталю та її чудовий "Шинок":)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!