Юні кіровоградці зі студії «Kids cinema» знімалися у фільмі!

10.07.15, 10:00

Юні кіровоградці зі студії «Kids cinema» імідж-центру «Ольга» провели практичні заняття під час канікул на березі моря. Вони взяли участь у зйомках фільму «Дива виховання» - спільному проекті Імідж-центру «Ольга» та продюсерського центру «Домінік Джокер» м.Одеса.

Протягом десяти днів талановиті діти з Кіровограда, Одеси та Полтави не лише купалися в морі та засмагали на сонці, а й вдосконалювали свої акторські здібності, працювали над сценічною мовою та пластикою під час майстер-класів та репетицій. Вже втретє учасники цього кінопроекту працювали разом на знімальному майданчику.
Цього разу під час зйомок до них приєдналася кіноактриса, актриса Одеського академічного російського драматичного театру Ірина Токарчук. Співпраця для відомої акторки та починаючих акторів була взаємноцікавою та корисною. Основну роботу завершено, фільм монтується та незабаром його представлять на суд глядача. А проекти Імідж-центру «Ольга» продовжують розвивати талановитих кіровоградських дітей та надихають на творчість навіть у літню спеку!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!