Художній вернісаж пройшов на Дворцовій

22.09.14, 15:00

Художники, майстри боді-арту, студенти, магазини сувенірів, творчі студії, музеї та галереї – всіх їх об’єднала у День міста Кіровограда творча група «Jane&Vika», за ініціативи якої у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12 пройшов на минулих вихідних Художній вернісаж.

День міста дав кіровоградцям можливість відійти від телевізорів, соціальних мереж, зустріти друзів і однодумців, поспілкуватися. Саме тому творча група «Jane&Vika» у суботу 20-го вересня широко відчинила ворота, що ведуть до Дворику по вулиці Дворцовій, 12, і запросила на гостини партнерів.

Усі радо презентували сувеніри і подарунки, проводили майстер-класи та розповідали про свої арт-проекти. Це були Кіровоградський обласний художній музей та художня галерея «Єлисаветград», фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету (спеціальність «Технологічна освіта») та факультет дизайну КІРУЕ.

На вернісажі представили свою продукцію та яскраві дрібнички магазин канцелярських товарів «Офіс-Майстер», а також магазин товарів для творчості «Колір Сонця». Розповіли про проект «Частинка миру» волонтери, які продавали чашки та футболки, збираючи кошти для армії. Паралельно заняття для діток проводила у дворику студія «Невгамовні» (керівник – Анастасія Шимченко). Власне, увесь день було весело, цікаво, розмаїто!! Дивіться на фото, що їх зробили Жанна Січкарь та Оленка Карпенко. Більше фото - у групі Jane&Vika у мережі Facebook




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!