Лікуйся зараз - плати згодом!

27.09.14, 18:00

Компанія “Аптекар-груп”, яка з 2010 року працює на аптечному ринку Кіровоградщини і вже сьогодні займає лідируючу позицію, долучилась до програми Оплата Частинами від ПриватБанку.

Відтепер кіровоградці можуть дбати про своє здоров’я не переймаючись, де віднайти кошти для покупки дорогих ліків, косметичних засобів чи медичного обладнання. Користуючись послугою Оплата Частинами товари, придбані в мережі аптек компанії «Аптекар-груп» (а це 5 аптек та 6 аптечних пунктів у регіоні та медичних закладах обласного центру), можна оплачувати частинами протягом року, не переплачуючи при цьому ні копійки.

За допомогою сервісу Оплата Частинами ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Дізнатися про доступну суму ліміту по сервісу можна надіславши SMS на номер 10060 з текстом chast.

“Вже декілька років поспіль ми співпрацюємо з ПриватБанком. Слід відверто зазначити, що це Банк №1 на фінансовому ринку держави, який постійно розвивається та пропонує своїм клієнтам найновіші та високохнологічні продукти, розповідає Ольга Баринова, провідний менеджер компанії “Аптекар-груп”. - Сьогодні ми не лише клієнти Банку, ми партнери. Така співпраця взаємовигідна. Можливість придбати товар в розстрочку без відсотків – це гарна підтримка не тільки для клієнтів банку, але й для підприємців, в непростій економічній ситуації. Програма Оплата Частинами дає нам змогу збільшити кількість клієнтів, які, в свою чергу, отримують можливість придбати якісний товар, не переплачуючи при цьому ні копійки».

Сьогодні до сервісу Оплата Частинами підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Комфи, Фокстрот, Ельдорадо, Алло, Брайн. У Кіровоградській області до сервісу "Оплата частинами" підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі, список яких можна знати на сайті банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!