​Обладнання для операційної подарували приватбанківці обласній лікарні

12.10.14, 14:00

У міжнародний день лікаря співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку не тільки поздоровили лікарів обласної лікарні зі святом, але й подарували сучасне обладнання для операційної.

“У День Незалежності ми вітали воїнів АТО, які перебували на лікуванні в Кіровоградській обласній лікарні, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - ми подивились цим діткам у вічі, і зрозуміли, що маємо щось робити. Якщо не можемо воювати разом з ними, то хоч допоможемо матеріально. Осторонь залишитись не можемо, не маємо права. Наш Банк допомагає не лише воїнам в АТО чи тим, хто перебуває на лікуванні, ми переймаємось і долями їх сімей. Але то все банк, хоча і ми особисто не раз відправляли кошти на волонтерські потреби. А тут нам захотілось власноруч зробити щось значуще хоча б для тих, які перебувають у лікарні”.

До акції допомоги обласній лікарні долучились всі співробітники ПриватБанку усіх відділень області. Кожен виділив одноденний заробіток, аби хоч невеличким фінансовим внеском допомогти загальній справі.
“До нас звернулись співробітники ПриватБанку, які до речі вже не вперше допомагають нашій лікарні, з бажанням допомогти воїнам АТО, - розповідає Лариса Андрєєва, головний лікар Кіровоградскьої обласної лікарні, - ми порадили їм придбати обладнання для операційної, а саме сучасні стерилізатори та зажими, які вкрай потрібні нам сьогодні. Медицина - це така галузь, у яку скільки не вкладай - завжди буде мало. Адже і інструменти, і техніка зношуються, мають властивість виходити з ладу. Тому від допомоги ми ніколи не відмовляємось. Вже сьогодні ми встановимо ці стерилізатори, аби наші хірурги мали можливіть швидкого та зручного обеззараження всіх хірургічних інструментів”.


Як повідомили у прес-службі, ПриватБанк виступив із ініціативою координації роботи численних волонтерських груп та незалежних волонтерів. Для цього створено спеціальну інтернет-сторінку www.pb.ua/canhelp, де волонтери та постачальники продукції можуть залишити інформацію про необхідні товари та умови їх поставки. Клієнти та співробітники банку беруть активну участь у забезпеченні всім необхідним центрів тимчасового перебування біженців у Дніпропетровську. ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet запросили українців приєднатися до благодійної ініціативи та передати непотрібні CDMA-телефони українським воїнам у зоні АТО.

“Ми запрошуємо наших клієнтів підтримати армію, разом з нами, перерахувавши благодійний внесок. Зробити це можна в спеціальному меню "Благодійність" - додає Раїса Килимниченко. - Кожен може підтримати армію зробивши благодійний внесок зі своєї картки просто на головній сторінці сайта банку pb.ua або в Приват24. Кошти на лікування поранених і закупівлю бронежилетів для армії можна перерахувати в будь-якому відділенні будь-якого банку на спеціальний рахунок: № 26001060358954, МФО 305299, ЄДРПОУ 37806835; призначення платежу – безповоротна фінансова допомога для програми «Захисникам – надійний захист» від П.І.Б., ІПН”.


Нагадаємо, ПриватБанк ще на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, яких мобілізовано в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!