​Квітнуть барви життя!

01.11.14, 15:00

Минулого тижyя в обласній бібліотеці імені Гайдара відбувся регіональний обласний відбір очний фестиваль для людей з обмеженими можливостями «Барви життя». Організатори заходу: Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласний центр народної творчості, обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара.

Переможці фестивалю будуть презентувати нашу Кіровоградщину (як і минулими роками) на Всеукраїнському рівні в м. Києві на заключному фестивалі «Барви життя». Надто хвилюючим був початок фестивалю. Запальний танок «Вєнський вальс» презентували вихованці хореографічного гурту «Конвалія» -- Настя Білоконенко та Олександр Хорошайлов.

Порадували своїм розмаїттям роботи майстрів декоративно-ужиткового мистецтва: картини, малюнки, фото, палантіни, вишиті серветки, подушки, ляльки, іграшки, вироби з бісеру та багато іншого вкотре нагадували про талановиті руки та мрійливі серця. Серед учасників були поети, співаки, танцюристи. За підтримки своєї любої матусі порадував своїм співом Григорій Погорілий. Розчулив усіх вірш «Про маму» у виконанні Світлани Ланецької. Свої авторські вірші зачитала Ольга Ніколаєвська. Закінчився фестиваль піснею «Про Україну», яку виконала Софійка Бєлік, переможниця міжнародного співочого фестивалю для дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю»

Подарунком стала вистава,яку підготували працівники бібліотеки . Справжні таланти! Привітати та підтримати конкурсантів прийшли майбутні зірочки з Кіровоградського реабілітаційного центру для дітей-інвалідів разом з його директором Анною Заботкіною. Кіровоградська обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» вдячна Департаменту культури за чудові подарунки – електрочайники і сподівається, що в колі друзів чай та кава будуть смачними.


автор - Ольга Ніколаєвська



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!