​Губернатор дав на аукціон м’яч, а депутат – запонки!

07.12.14, 18:00

Нині, коли наша країна переживає непрості часи, саме мужні військовослужбовці боронять наш мир і спокій, кожної хвилини ризикуючи своїм життям в зоні проведення антитерористичної операції. І нашим головним обов’язком є допомога українським воїнам! У цьому переконані і організатори Благодійного аукціону, що відбудеться 10 грудня в обласному художньому музеї. На аукціоні будуть виставлені в якості лотів речі відомих особистостей Кіровоградщини – чиновників вищого рангу, бізнесменів, культурних та громадських діячів.

Зокрема, м’яч із автографами гравців ФК «Динамо» Київ, а також м’яч із автографами гравців ФК «Олександрія» надав голова КОДА Сергій Кузьменко, картину і вінок - директор департаменту освіти і науки КОДА Ельза Лещенко, книгу «Олег Блохин: Жизнь без черновиков» з автографом - начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Колодязний, книгу «Высоцкий В.С. Собрание сочинений в одном томе» передав для аукціону ректор КДПУ імені Винниченка Олег Семенюк, авторучку SZLEQI 600 paris - помічник ректора КДПУ імені Винниченка Сергій Михида.

Автор пісень, продюсер, вокаліст Влад Дарвін дав на аукціон окуляри і компакт-диск, а начальник відділу управління молоді та спорту КОДА Ірина Глобенко - сувенір «Стройовий статут збройних сил України» і картину ручної роботи «Індіанці». Крім того на аукціон виставлено м’яч із автографами гравців БК «Єлисавет-Баскет» - від генерального директора ТОВ «Агрофірма «Хлібодар» Руслана Згривця і запонки від депутата обласної ради Віталія Юраха. Будуть і лоти від Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені О.М.Бойченка (сувеніри handmade).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!