П'ятнадцять тисяч зібрали на лікування вояків на аукціоні

17.12.14, 18:00

Минулого тижня у Кіровоградському обласному художньому музеї пройшов благодійний аукціон. Організатори заходу - управління молоді та спорту ОДА та молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради. Лотами на аукціоні були речі відомих на Кіровоградщини людей - як чиновників, так і бізнесменів, культурних та громадських діячів. Зокрема, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко для аукціону надав два футбольні м'ячі – один із автографами гравців київського «Динамо». За нього виручили рекордну на суму – 5 тисяч гривень. Інший – з автографами гравців ФК «Олександрія» придбали за 3 тисячі гривень.

Вінок із бісеру директорки департаменту освіти і науки КОДА Ельзи Лещенко продали за 200 гривень, а сувенір «Стройовий статут збройних сил України» і картину ручної роботи «Індіанці» (надані начальником відділу управління молоді та спорту КОДА Іриною Глобенко) - за 400 та 1000 гривень відповідно Книгу «Высоцкий В.С. Собрание сочинений в одном томе» від ректора КДПУ ім. Винниченка Олега Семенюка продали за 500 гривень, а "Бузкову" картину майстрині Майї Поліщук - за 1000 гривень, а запонки депутата облради Віталія Юраха - за 140 грн. Окуляри та диск співака Дарвіна, які теж були лотами аукціону, на жаль, ніхто не придбав.

Кошти, зібрані під час благодійного аукціону, а це понад 15,5 тисяч гривень, організатори віддадуть кіровоградським військовим, які отримали поранення під час проведення АТО і наразі лікуються в стаціонарних медичних закладах.

текст - сайти "Златопілля" та "Кіровоградська Правда"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!