Під "Ялинку для кіборгів" зібрали більше 9000 гривень

26.12.14, 12:00

В середу, 24 грудня, в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся благодійний аукціон "Ялинка для кіборгів"

Під час аукціону було зібрано 9 255 грн., з яких 8055 грн. отримали від проданих лотів, ще 650 грн. - від продажу квитків та 550 грн. було зібрано у скриню.

Зібрані кошти було передано волонтеру Олексію Титову. Гроші підуть на придбання нашим кіборгам двох сучасних навігаторів, а решту витратять на солодощі до свята!

"Також під час аукціону Олексію Титову для наших хлопців було передано білу маскувальну сітку, яку зробили в стінах нашого музею", - пише директор КОХМ Тетяна Ткаченко. - "До її виготовлення мали можливість приєднатися усі бажаючі, але основну роботу - від плетіння самої сітки, до нав'язування на неї тканинок, зробили наші-гуртківці: вихованки Вищої народної школи при університеті розвитку людини "Україна". Та же й виготовили оберіг, який з великою любов'ю та шаною закріпили на сітці. Навіть запакували її дуже патріотичну у синьо-жовтому кольорі! Виготовлення наступних маскувальних сіток продовжується!"

Проте, ще не всі лоти, які було надано на аукціон, знайшли свої власників. Ти, що залишилися, вирішено продовжувати продавати в форматі "тихого аукціону". Отже, кожний може завітати на сторінку аукціону у мережі facebook і запропонувати свою ціну за певний лот. Ціна має бути вищою ніж початкова. Якщо протягом доби вашу пропозицію не "переб'ють" - лот буде вважатися проданим.

Приєднуйтесь!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!