250 юніорів отримали дипломи БізнесШколи

27.01.15, 12:00

Дві з половиною сотні випускників БізнесШколи ЮніорБанку, що проводила навчання в обласному центрі та містах Знам’янка, Світловодськ, Олександрія, отримали дипломи про закінчення. Урочисто вручений офіційний документ засвідчив, що всі учні БізнесШколи ЮніорБанку отримали теоретичні знання по наданню банківських послуг і раціональному використанню особистих фінансів.

“Жаль, що навчання вже скінчилось, і я більше не прийду на заняття, - ділиться враженнями Владислав Краснов, учень 7-Ф класу Кіровоградської ЗОШ №16. - Якби такі цікаві заняття були у загальноосвітній школі, то ми всі були б відмінниками. Адже це не просто уроки - це екскурсії, Бізнес-Квести, Бонус-Квести, майстер-класи, цікаві зустрічі та практичні заняття”.

“Найбільше мені запам’яталась екскурсія до хлібзаводу, - розповідає Нікола Пшеничний, учень 5-А класу Кіровоградської ЗОШ№14. - Було так цікаво побачити весь таємничий процес випічки хлібу, скільки праці вкладається в кожну буханку чи здобу. А коли зайшли до цеху готової продукції, то трохи не зомлів від неймовірних запахів тільки-но випечених хліба та різноманітних смаколиків. Такий смачний та запашний хліб я ніколи в житті не куштував”.

До випускного в БізнесШколі всі готувались заздалегідь. У кіровоградській ЗОШ №25 навіть підготували випускну творчу робту - виставу “Зимова казка”. Головні герої казки не лише шукали чудо, але й навчали присутніх фінансової грамоти - Сніговик навчав накопичувати сніг, а Червона Шапка - страхуванню від Вовка.

“Вручаючи дипломи, мені хотілось розповісти про успіхи і досягнення кожного слухача, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - підкреслити особливі риси характеру, віднайти ті родзинки, які не завжди бачать батьки та рідні. Запевняю, що мої вихованці, усі до одного - лідери та особистості”.

А чесно зароблені бали за успіхи у навчанні діти обміняли на подарунки від ЮніорБанку - футболки, блокноти, ручки, часи та термокружки з логотипом ЮніорБанку. Потім на всіх чекала фотосесія та участь у створенні власного відеоролику. Кожен випускник БізнесШколи звернувся до своїх наступників з побажаннями та порадами.

“Мені хочеться сказати всім - не бійтесь, не вагайтесь, ідіть навчатись до БізнесШколи ЮніорБанку, - ділиться враженнями Елеонора Сейлаш, випусниця БізнесШколи. - Тільки тут ви навчитеся не боятись своєї мрії, іти до своєї мети та бути впевненими в собі. Саме в БізнесШколі не лише навчають фінансової грамотності, але й збагатять ваш внутрішній світ. Назавжди запам’ятаю майстер-клас із виготовлення вітальних листівок. Взагалі то хенд-мейд набув чималої популярності. Все ніяк не наважувалась щось зробити власноруч, хоча й бачила по телебаченню безліч уроків. Але то десь там… А тут ми всі гуртом робили новорічні та різвяні листівки. У мене вийшло! Впевнена, що такий подарунок, до якого я доклала не лише зусилля, але частинку своєї душі, прийдеться до вподоби моїм близьким та рідним”.

Наступного учбового року, який розпочнеться вже у лютому, юних кіровоградців чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Преображенска,26/70. Олександрійска БізнесШкола чекає своїх учнів за адресою: вул. Леніна,122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери БізнесШколи, а молоді та перспективні учні Світловодських БізнесШкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул.Леніна,94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері БізнесШкола і для Новоукраїнськиї школярів, на яких чекають за адресою: вул.Леніна,7.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!