​Кіровоградці не словом, а ділом підтримали ВІЛ-позитивних дітей

15.02.15, 18:00

Дякуючи небайдужим кіровоградцям, які підтримали ініціативу Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ», для дітей Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, було закуплено необхідних товарів на 3000 грн.

Нагадаємо, що 30 листопада 2014р. до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у м. Кіровоград, було проведено благодійну ярмарку «Неси своє добро».Дякуючи всім учасникам та небайдужим, було зібрано 3000 грн. Як і анонсувалося, зібрані кошти було направлено на потреби дітей, яких торкнулася епідемія.

«Дуже хочеться вкотре, від імені організаторів заходу,подякувати усім учасникам. Лише ваша небайдужість, щедрість та доброта, допомагають робити добру справу для дітей, у, і без того, важкий час для нашої країни»,- зазначає представник КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ», Юлія Бочарова - Туз.

Тож, з’ясувавши потреби обласного Центру СНІДу, було придбано: ростомір (492грн),тонометр(365грн.), шпателя 100шт. (250грн), картки диспансерного спостереження 100шт. (55грн.) для обслуговування дітей, які є пацієнтами закладу. Необхідне було закуплено та доставлено у дитячий кабінет Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом. Також, було придбано 38 упаковок підгузків (1990грн.).

«Сьогодні ми розуміємо, що лише спільними зусиллями, ми можемо зробити життя ВІЛ-позитивної людини більш якісним, а особливо, коли мова йде про дітей. Треба зізнатися чесно: держава, наразі, не в змозі відповісти на всі потреби та реагувати навіть на вкрай важливі запити. Тож, намагаємося консолідувати зусилля та дуже вдячні всім небайдужим за підтримку та довіру, - коментує керівник КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ», Олександр Александров. Тож, бажаємо здоров’я і добробуту всім хто долучився та підтримує нашу діяльність!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!