Центр соціальної реабілітації особливих діток відзначив три рочки!

03.03.15, 18:00

Днями комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної ради» відсвяткував свою третю річницю. Урочисту частину заходу відкрив голова Кіровської районної у місті ради Сергій Горбовський, який привітав всіх присутніх зі святом та сказав дуже багато теплих слів на адресу колективу та вихованців Центру.

Сергій Володимирович високо оцінив роботу закладу за три роки та нагородив колектив почесною грамотою, а діткам подарував корисні розвиваючі ігри та книжки. Представники ОБФ «Майбутнє за молоддю», якій очолює депутат Кіровської районної у місті ради Олександр Рацул, також приєдналися до поздоровлень та подарували дуже необхідну річ для закладу – газонокосарку.

Керівництво закладу за постійну співпрацю та допомогу Центру відзначило подяками голову ГО «Народна Академія Творчості» Ельмиру Небесну та батьків дітей, які відвідують Центр – Оксану Ларчнко, Тетяну Погорєлу, Юлію Самофал та Олену Шозду. Ну, а далі розпочалося найцікавіше святкове дійство за участі дітей Центру та їх вихователів. Малюки получили справжнє задоволення від своїх вдалих виступів, ігор та «дискотеки». На святі виступили запрошені талановиті співачки - Євгенія Танська та Тетяна Дудакова, вихованці музичної школі №3. Апофізом свята став величезний іменинний торт від депутата міської ради Лариси Онул, виготовлений у вигляді емблеми Центру - равлика Равлинки!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!