Кіносеанс від учасників місцевого осередку молодіжного руху "ФРІ"

05.03.15, 16:30

Учасники місцевого осередку молодіжного руху "ФРІ" запропонували охочим переглянути фільм "Євротур" разом із друзями, за доволі символічну ціну. Кінозал влаштували просто в навчальній аудиторії навчального закладу. Замість м'яких сидінь - каремати, замість кіноекранів - навчальний проектор, а до того додали ще чай, солодощі й гарний настрій.

Організатори не сподівались на такий ажіотаж з боку молоді, говорить голова осередку ФРІ Кіровоград Катерина Колєва, до того ж довго сумнівались чи доцільно взагалі проводити подібні розважальні заходи в такий час.

"Людей прийшло більше, ніж ми очікували, – розповідає Катерина Колєва. – Ідея провести кіно-вечір у нас виникла спонтанно. Одразу вирішили, що це має бути комедія. Взагалі хотіли трошки відволікти людей від щоденних поганих звісток. Влаштували таку собі сміхотерапію. І не прогадали. Буквально через годину після заходу на нас нахлинула хвиля подяк від тих, хто був присутній".

На заході гостей пригощала авторськими кондитерськими виробами Тетяна Дудакова, яка була спонсором гарного солодкого настрою всіх присутніх! Активісти фундації регіональних ініціатив дуже вдячні Тетяні Дудаковій та Кіровоградському інституту комерції за допомогу!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!