​АвтоКвеСт: Ніч. Гра. Допомога армії!

17.03.15, 10:00

Ніч... Темні вулиці Кіровограда.... Наростаючі звуки авто.... Мозок намагається швидко вирішити загадку. Очі невпинно шукають код. Відлік іде по секундно. Тільки ти і твоя команда – від взаємодії залежить перемога…

Ця захоплююча гра - для тих, хто може покинути затишок оселі і поринути у світ руху, екстриму та пригод. Це - АвтоКвеСт АКС! У цьому році вже було проведено три гри, де різні команди змагалися у першості швидкості, організованості та кмітливості. Ми даємо Вам нагоду отримати незабутні враження, долаючи випробування, що виникатимуть на Вашому шляху! Приєднуйтеся та перевірте себе!

Коротка довідка: АвтоКвеСт АКС – командна нічна гра на автомобілях (в перспективі мотоциклах, велосипедах, ногах тощо). Мета: Драйв, екстрим, вибух емоцій. А також – благодійність: збір коштів на безпілотник для 3-го окремого полку спецпризначення. Організатори та партнери: Рекламна група «Centеr Мedia», Сеть Вкусных Кафе. Детальна інформація: фейсбук «АвтоКвеСт АКС», ВКонтакті «АвтоКвеСт Кировоград».

Координатор: Козачінський Юрій, тел.: 050-045-15-95. Важливо: Вже сьогодні приймаємо заявки на участь у наступній грі! Детальніше читайте на сторінках журналу "Ланруж"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!