«Добротворівські» великодні паски передали в зону АТО

10.04.15, 12:00

20 тисяч великодніх пасок передав Благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» військовослужбовцям, волонтерам, які повезуть їх в зону АТО, та родинам загиблих воїнів.

Зокрема, великодні гостинці отримала громадська організація «Серця матерів Кіровоградщини», а також волонтери з «Кулінарної сотні Кіровоградщини», волонтерські організації з Вільшанки, Новоукраїнки, Бобринця, Компаніївки, військові з Канатового та частини ПП В5509. Крім того, святкові подарунки отримали й пацієнти Кіровоградського військового госпіталю, воїни-афганці, діти-інваліди, якими опікуються волонтери з компаніївської районної ГО «Серце матері».

Перед тим, як відправити паски з Компаніївкив зону АТО, а саме в Рубіжне та Сєвєродонецьк, їх освятив настоятель Свято-Покровського храмуУПЦ КПотець Ігор.

‒ Паска – символ воскресіння і символ життя. Наші воїни, отримавши паску, отримують нагадування про свою сім’ї. Так склалося, що їхніми родинами на деякий час стали їхні загони, батальйони, роти… Вони між собою – мов брати, мов батьки і сини. Хіба це не об’єднує? Нинішнє свято Воскресіння Христового спонукає нас ставати дружнішими, об’єднувалися перед викликами, які поставили перед нами історія, - зазначив отець Ігор.

«Сьогодні на долю українців випали великі випробування, але ми переконанні, що, згуртувавшись, подолаємо їх із Божою допомогою», - переконаний народний депутат Станіслав Березкін.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!