В Олександрії обрали найсмачнішу паску

15.04.15, 10:00

В Олександрії вперше пройшов конкурс великодніх пасок. Дійство розгорнулося на території Свято-Покровського собору, що на площі Кірова, пише "Моя Олександрія" Свої роботи представили 11 учасниць. Це парафіянки Оксана Чередниченко, Валентина Холохоленко, Тетяна Чалоузова, Ксенія Овчаренко, Віра Макарова, Галина Познаховська, Ніна Артеменко, Світлана Савченко, Любов Профатілова, а також матінки Софія Римар і Ксенія Сичова.

Кращу продукцію вибирали настоятель Свято-Покровського собору Валерій Римар і монахині Матрона і Єфросинія. Відбір відбувався методом так званої "сліпої" дегустації. Паски були під номерами і дегустатори самі не знали, чию продукцію вони пробують. Як визначило авторитетне журі, найкрасивіші і смачні паски в Олександрії печуть Оксана Чередниченко, Галина Познаховская і Віра Макарова - вони отримали перші місця. На другій сходинці - Ніна Артеменко. Замикає трійку призерів - Любов Профатілова.

Втім, переможених не було, призи у вигляді духовної літератури та ікон отримали всі конкурсантки. Приготовлені паски порізали і роздали глядачам. Також в ці дні в соборі проходить виставка малюнків і виробів на церковну тематику. Її підсумки будуть підведені через два тижні. Експозиція відкрита до перегляду для всіх бажаючих!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!