В бібліотеці презентували збірку молодих літераторів

26.04.15, 16:00

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка давно співпрацює з обласним осередком НСПУ та різними творчими спілками. В наших стінах часто проходять презентації книг не тільки місцевих авторів, а й з інших регіонів. Тому 21 квітня ми радо представляли збірку «3+1» кіровоградських авторів, трьох дівчат-поетес та одного прозаїка: Юлії Ахмедової, Ганни Дудник, Галини Малюги-Муравчик та Миколи Балабана.

Вони – переможці літературного конкурсу ім. В. Гончаренка 2012 року, але через фінансові труднощі тільки в цьому році їх книжечка побачила світ. Дівчата захоплено читали поезію, ділилися власними переживаннями та розповідали про те, як вони стали на творчу стежину. Микола Балабан, на жаль, приїхати не зміг.

Поеток привітала начальник управління молоді і спорту Кіровоградської ОДА Глобенко Ірина Вікторівна та голова обласної організації НСПУ Бондар Василь Васильович, які вручили їм по 30 примірників книг. Крім цього, вони запрошували творчу молодь брати участь у різноманітних літературних конкурсах та пообіцяли допомогти у виданні рукописів.

З дебютом поздоровила і кіровоградська поетеса та член журі літературного конкурсу Корінь Антоніна Михайлівна.

Крім цього присутні могли насолодитися виступом вокального ансамблю «Еліна», що працює при НВО № 18, які зірвали бурю аплодисментів.

Тож, якщо Ви після цього відчуваєте потребу прочитати збірочку «3+1» – звертайтеся до нашої бібліотеки, адже ми теж отримали примірники з авторськими підписами дівчат.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!