​Студенти інмову зіграли у футбол, щоб зібрати гроші військовим

06.05.15, 14:00

Вперше в історії факультету іноземних мов команди студентів, викладачів та випускників організували благодійний турнір з футболу, метою якого був збір коштів на потреби бійців 3-ого полку спецпризначення м. Кіровограда.

Турнір розпочався з матчів групового етапу, які були зіграні в рідних стінах. За перемогу боролися 4 команди: команда німецького відділення другого курсу, команда перекладацького відділення другого курсу, команда третього курсу та команда випускників і студентів старших курсів. Усього було зіграно 12 матчів. Ігри виявилися щедрими на голи. За весь період було забито аж 126 м’ячів .

Студенти та викладачі факультету не залишилися осторонь. Усі бажаючі могли долучитися до заходу, допомагаючи своїй улюбленій команді збирати кошти для бійців 3-ого полку. За активну участь гравців та їх уболівальників у двотижневому благодійному марафоні були передбачені додаткові бали, які могли покращити турнірне становище команд.

По завершенні двох тижнів студентська рада факультету відкрила скриньку з благодійними пожертвами. За час благодійного футбольного марафону вдалося зібрати підтримку для бійців спецпризначення в сумі2500 грн. 4 травня було зіграно відкритий фінальний матч на штучному полі стадіону «Зірка». У напруженій грі команда випускників та студентів старших курсів перемогла команду перекладацького відділення з рахунком 3:1. Зустріч студентів факультету з бійцями 3-ого окремого полку спецпризначення для передачі зібраних коштів відбудеться у четвер, 7 травня о 12.30 в 610 аудиторії 7-поверхового корпусу.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!