На Батьківщині Сухомлинського зіграли у футбол

07.05.15, 10:00

У день солідарності міжнародної солідарності трудящих у селі Павлиш пройшов благодійний футбольний матч збірної Онуфріївського району, метою якого став збір коштів для учасників російсько-української війни, які перебувають на східному фронті. Матч організувала районна організація ВО «Свобода», громадське об'єднання «Деріївка», Павлиський батальйон самооборони та Павлиська волонтерська група - за сприяння ПП «АВТОМЕТАН Кременчук» і ФОП Марецька Кременчук.

Заходи розпочалися з урочистої ходи на честь героїв російсько-української війни та покладання квітів до пам’ятного знаку невідомим солдатам, загиблим під час Другої Світової війни. Усі бажаючі лишили свій підпис і побажання перемоги воякам новітньої війни на прапорі України, який планується символічно передати хлопцям, що перебувають на передовій, а також долучитися до плетіння маскувальної сітки.

Матч розпочали зі славня України. По його завершенню відбувся розіграш футбольного м’яча між глядачами, що стало доволі цікавою розвагою для прихильників футболу. Приємним моментом було частування гостей домашніми стравами, приготованими волонтерами Павлиша, пише прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!