Кіровоградські американські футболісти запрошують до свого кола

14.05.15, 14:00

Американський футбол - це дуже видовищна та динамічна гра, що захоплює одразу після того як зрозумієш у чому суть. В середньому аудиторія чемпіонату НФЛ Супербол 100 млн. чоловік – це найрейтинговіше шоу в Північній Америці і друге в світі після фіналу Ліги чемпіонів. Зараз цей вид спорту набирає популярності і в Україні. Існує національна федерація з американського футболу, розвивається національна збірна.

Змагання між командами проходять на двох рівнях - вищій та першій лігах. Незважаючи на те, що цей спорт поки є аматорським в Україні, він планомірно розвивається з кінця 80х років, налічується більше 20 команд з різних міст.


В Кіровограді зараз формується нова команда з цього виду спорту. П`ятеро кіровоградців цьогоріч виступають за команду вищої ліги «Дніпропетровські Ракети», троє з них також перебувають в обоймі національної збірної України. Хлопці створюють у Кіровограді повноцінну команду для виступів у чемпіонаті. Запрошуються усі бажаючі долучитися до цього процесу, спробувати себе в американському футболі! Група «Американський футбол у Кіровограді» вконтакті -http://vk.com/football_kr. Там ви знайдете інформацію з приводу тренувань, зможете задати питання, які у вас виникають. Контактні телефони: 066 560 63 44( Олег ), 066 515 26 15 (Віктор).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!