Шукачів роботи запрошують до лав Нацполіції

11.02.20, 12:00

Днями за участі представників Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області для безробітних та шукачів роботи у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

У заході взяла участь Юлія Кармаліта, старший інспектор сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління національної поліції в Кіровоградській області. Присутнім були представлені посади поліцейського сектору реагування патрульної поліції та дільничного офіцера поліції.

Крім того, Ю. Кармаліта охарактеризувала основні напрямки діяльності ГУНП у Кіровоградській області та надала інформацію про умови проведення конкурсу, режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.

«Служба в лавах Національної поліції – це гарантія соціального забезпечення, професійної підготовки та перспектив кар’єрного росту. Якщо у вас є бажання стати частиною поліції Кіровоградської області – заповнюйте електронну заяву та беріть участь у конкурсі», – наголосила Ю. Кармаліта.

Міні-ярмарок вакансій відбувся у форматі активного діалогу: безробітні отримали вичерпні відповіді на усі свої запитання стосовно можливості працевлаштування. У заході узяли участь 14 осіб. Більшість з них зацікавилися пропозиціями, а 4 особи отримали запрошення на співбесіду.


текст і фото - Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!