Кіровоград – столиця сімейних традицій

19.05.15, 10:00

17 травня в обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара відбувся Фестиваль «Кіровоград – столиця сімейних традицій». Захід організували та підтримали фахівці бібліотеки, відділу сім’ї, оздоровлення дітей департаменту соціального захисту Кіровоградської обласної державної адміністрації, центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Кіровоградської міської ради, ГО «Центр розвитку людини і сім’ї «Сонячний Зайчик», студенти мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка.

Урочисте відкриття розпочалося з привітання директора Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П.Гайдара Манжули Таїси Сергіївни, виступів талановитих читачів та музичної казки для дорослих і дітей «Сонячний Зайчик».

Продовжили Фестиваль майстер-класи, які справили на дітей гарне враження. Кожен міг знайти собі заняття до вподоби.

Діти виготовили неповторні АРТ- листівки в стилі hand-made, книжкові закладки в техніці оригамі, шедеври з солоного тіста, прикрасили піч у техніці штампування овочами, навчилися грати в хокей на столі, сплели оригінальні гумові браслети для модників та модниць. З легкої руки спеціалістів з боді-арту малюки перетворювалися на метеликів, тигренят, кошенят. Завершив цикл заходів колективний малюнок «Кіровоград – столиця сімейних традицій», який малювали протягом всього дня.

Батькам користувачів також не довелося сумувати, вони познайомилися з літературними новинками представленими на виставці «ТОП - 10 книг для турботливих батьків» та взяли участь у форумі з педагогічними та психологічними практиками. Під час тренінгів учасники дізналися, яка творчість об’єднує, чи варто використовувати заохочення та покарання дитини в сімейному вихованні, і що таке «Кроки сімейного щастя», як виховати розумного користувача Інтернету, а також здійснили екскурсію до Інтернет –зали та познайомилися з сучасними послугами бібліотеки.

Завершував Фестиль дитячий концерт та вручення подяк.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!