Книгу Андрія Новака шукайте у кіровоградських бібліотеках

21.05.15, 12:00

Бібліотеки та вищі навчальні заклади Кіровограда отримали примірники п'ятого видання книги Андрія Новака «Як підняти українську економіку?» - у рамках програми Благодійного Фонду «Альтернатива».

По п'ять примірників книги «Як підняти українську економіку?» вручив бібліотекам та вищим навчальним закладам міста Кіровограда голова Кіровоградської філії Благодійного Фонду «Альтернатива» Максим Федоров.

У своїй книзі Андрій Новак пропонує цілісну модель формування конкурентоздатної та ефективної української економічної системи в сучасних умовах де-факто глобалізованих світових економічних відносин.

Ґрунтовні думки й поради відомого фахівця з економіки, викладені у книзі й у численних статтях і виступах на телебаченні як експертом, дають підстави вважати його бачення майбутнього України як цілком здійснене і прогресивне – на відміну від теперішніх практик можновладців і урядовців.

«Українську економіку можна підняти», – говорить Андрій Новак і доводить свої слова практичними порадами, які розуміють не лише фахівці, а й звичайні люди. Його економічні поради, які спрямовані на позитивне вирішення фінансових і економічних проблем суспільства, стають гарними підказками як на макроекономічному, так і на побутовому рівні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!