«Київстар» готує курорти Чорного моря до запуску 3G!

21.06.15, 12:00

«Київстар» готує південні міста до запуску мережі 3G, аби клієнти компанії могли комфортно користуватися швидкісним мобільним інтернетом під час літнього відпочинку. Нові місця тестування 3G-мережі «Київстар» – 7 курортів Одеської області. Технічні спеціалісти продовжують готувати мережу 3G в Одеській області. Слідом за стартом налаштування в Одесі та ще 30 населених пунктах області, цей етап розпочато у приморських курортах. Із 19 червня технічне тестування 3G-мережі проходить у таких населених пунктах області: Санжійка, Грибівка, Курортне, Приморське, Сергіївка, Затока, Кароліно-Бугаз та передмістя.

«Після будівництва 3G-мережі, процес її налаштування та технічного тестування – вкрай важливий етап перед «відкриттям». Наші спеціалісти працюють над забезпеченням найкращих параметрів якості мережі та зв’язку. Ми вибрали для себе стратегію «суцільного покриття», коли швидкісний мобільний інтернет доступний клієнтам у будь-якій точці міста, і користувач не відчуває переходу із однієї мережі в іншу. Зовсім скоро, приїжджаючи влітку відпочити в Одеську область, наші клієнти будуть користуватися якісним 3G просто на пляжі», – говорить Тетяна Суміна, директор з корпоративної стратегії, керівник проектного офісу 3G «Київстар».

У семи вищеназваних населених пунктах Одеської області доступ до 3G-мережі отримають 2% випадково обраних абонентів. Їм надійде повідомлення із запрошенням приєднатися до тестування. Для таких клієнтів користування зв’язком у мережі 3G тарифікуватиметься згідно з їх поточним тарифним планом. Щоби користуватися сервісами у 3G-мережі, абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує цей стандарт зв’язку. «Київстар» вже надає послуги всім абонентам у мережі 3G в Києві та понад 20 населених пунктів передмістя столиці, а також у Львові та двох містах Львівської області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!