Київстар включив 3G у курортному Бердянську

23.07.16, 16:00

Національний телеком-оператор забезпечив швидкісним мобільним інтернетом місто Бердянськ та ряд селищ у Запорізькій області. Тепер послуги 3G Київстар доступні на найпопулярніших курортах Азовського моря: в Кирилівці, Приморську та Бердянську. Київстар продовжує збільшувати територію мережі 3G на узбережжі Азовського моря.

22 липня національний телеком-оператор почав надавати послуги швидкісного мобільного інтернету в Бердянську. Також у Запорізькій області до мережі 3G сьогодні підключені курорт Приморськ і селища Старопетрівка, Новопетрівка, Банівка, Азовське (Луначарське), Подспор’є. Таким чином, можливість користуватися якісним мобільним інтернетом за технологією 3G отримали ще 135 тисяч жителів Запорізької області, а також сотні тисяч гостей курортних міст і селищ Азовського моря.

«Ми задоволені, що змогли забезпечити якісним інтернетом за технологією 3G практично всі популярні курорти Запорізької області, – коментує Володимир Кабаненко, директор з розвитку телекомунікаційної мережі Київстар. – Ми поліпшили технічні можливості, встановивши на базових станціях новітнє обладнання для мереж 3G і 4G. Це дозволяє нам якісно обслуговувати інтернет-трафік, який інтенсивно зростає в розпал курортного сезону».


Так, за останні три місяці абоненти мобільного зв'язку Київстар на території Запорізької області використали понад 193 ТБ трафіку. Це майже вдвічі більше, ніж улітку 2015 року. Київстар постійно збільшує територію мережі 3G. У даний час послуги мобільного зв'язку за новою технологією доступні в більш ніж 1800 населених пунктах, де проживає 20 млн осіб. У планах компанії – подвоїти до кінця року кількість підключених населених пунктів, щоб 3G-зв'язком Київстар могли користуватися 58% жителів України. Користування зв'язком у мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів і не потребує спеціальних налаштувань або заміни SIM-карти. Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один з нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.

Довідка про Київстар Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,3 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 814 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!