Данія - Олександрія - фронт

14.07.15, 14:00

Олександрійські волонтери (Кіровоградська область) отримали 150 ящиків гуманітарної допомоги з Данії. Посилка призначена для переселенців і мирних жителів прифронтових територій зони АТО.

Навесні цього року волонтер Координаційного центру волонтерів Олександрії Євгена Мороз списалася з представником данського фонду "Допоможи українським дітям" Лесею Еріксон-Ігнатік з приводу надання гуманітарної допомоги.

Данці відгукнулися, і через своє представництво - київський благодійний фонд "Свої" - направили в Олександрію 150 ящиків гуманітарної допомоги: дитячого одягу, взуття, іграшок, засобів гігієни, книг українською мовою. За сприяння районного відділу соціального захисту населення частина речей розподілена між переселенцям із зони АТО, що проживають в Олександрійському районі.

Ще частина подарунків передана в сім'ю переселенців, які проживають в селі Андріївці. Решту коробок із гуманітарною допомогою волонтери доставили в прифронтові райони. Зокрема, їх отримали дитячі будинки Костянтинівки і Дзержинська. Вантаж перевезений попутно з відправкою на фронт машин, які ремонтувала олександрійська громадська організація "Ніхто крім тебе".

Джерело: novosti.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!