Презентація роботодавця: База «Івушка» запрошує на роботу!

17.07.15, 18:00

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших методів надання безробітним громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників. Тож, нещодавно, у Петрівському районному центрі зайнятості відбулася презентація ДП «ЄОК «ПАТ ЦГЗК» (бази відпочинку «Івушки»).

В рамках заходу завідуюча оздоровчою базою відпочинку Оленою Шарутенко поінформувала шукачів роботи про специфіку діяльності підприємства, перспективи його розвитку, умови праці та рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, професії, за якими працюють наймані працівники та посади, в яких виникає потреба в роботодавця тощо.

О. Шарутенко не оминула увагою і вимоги до претендентів на роботу. Зазначила, що під час добору кадрів враховує рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу. Адже підприємство потребує працівників, які безпосередньо будуть працювати з людьми, клієнтами оздоровчого комплексу, і від того, як працівники будуть виконувати свої функціональні обов'язки, буде залежити добробут відпочивальників. Це зокрема, та ін.

Зустріч перейшла у конструктивний діалог, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Наприкінці заходу 5 безробітних пройшли індивідуальну співбесіду з роботодавцем та отримали направлення на працевлаштування за професіями матрос, рятувальник, покоївка, охоронник та ін. Решта присутніх були запрошені безпосередньо на підприємство для більш детального ознайомлення з умовами роботи. Крім того, присутніх поінформовано про стан, основні тенденції та процеси на місцевому ринку праці, про послуги, що надає служба зайнятості роботодавцям та населенню, про роботу, яку проводять спеціалісти районного центру зайнятості для прискорення працевлаштування незайнятого населення. Акцентовано увагу присутніх на можливості проходження безробітними професійного навчання за сприянням державної служби зайнятості, у тому числі у центрах професійно-технічної освіти.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!